Lapte contaminat cu dioxină la Neamț

3

Prefectul județului Neamț a adus în atenția presei problema laptelui cu dioxină.

În Italia au fost descoperite produse lactate contaminate cu dioxină, o substanță care produce cancer. Autoritățile italiene și europene au plecat pe traseul produselor și au ajuns la un mare producător de brânzeturi din Bacău. Mergând pe drumul materiei prime, adica a laptelui, instituțiile statului au ajuns la o mare fermă din Neamț al carui nume îi lăsăm pe colegii de la EST TV să îl spună pentru că ei au demarat subiectul pe tema calității laptelui.
Situația este apocaliptică. În cazul în care investigațiile vor demonstra că laptele cu dioxină este din Neamț, ferma respectivă va fi desființată și absolut totul ars, nefiind permisă nici măcar aruncarea laptelui ci doar distrugerea lui prin ardere.

Iosub Robert
PS: Ziarpiatraneamt.ro este într-o poziție de conflict de interese moral, motiv pentru care nu vom dezvolta acest subiect.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Lolita spune

    Stati linistiti ca vin aia din Italia si desfiinteaza toata tarita neagra de prin neamt. Avem asigurari de la mafie si daca ne mai bagam peste ei cu otravirea noastra o luam pe cocoasa si mai rau !

  2. motanu'descaltat spune

    Dar „eminenta” de directoras politic ULEA SORIN fost PDL, PNL si acum PSD nu raspunde niciodata pt salmonela, dioxina si ce dracu ne mai vand astia?! Sa fie adevarat zvonul ca dr HARBUZ LIVIU il protejeaza pe acest „eminent”?!! DNA-ul a trecut vreodata pe la DSVSA sau aceasta institutie este bastionul coruptiei?! Un comunicat de presa ceva, pt ca avem copii si nu dorim sa-i otravim cu rahaturile lor! Si poate SRI-ul poate face raport ca aceasta dioxina canceroasa introdusa pe piata interna, cat si externa, tina de siguranta nationala!! Sau crapam cu tot cu SRI si DNA LA BUTOANE!

  3. Dumitrache Lucian spune

    Se gaseste si in comert otrava asta?????? Cum putem afla cine-l produce cine-l imbuteliaza !! Daca scriti un articol dati nume cine-l produce!!Avem copii!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate