Lansarea proiectului „Sistem interoperabil centralizat pentru evidenţa apostilei eliberate de către instituţiile prefectului pentru actele oficiale administrative”

1

Instituţia Prefectului – judeţul Neamţ, a gazduit vineri, 13 decembrie a.c., ora 10.15, în Sala Ion Creangă a Palatului Administrativ, lansarea proiectului „Sistem interoperabil centralizat pentru evidenţa apostilei eliberate de către instituţiile prefectului pentru actele oficiale administrative”, implementat de către Direcţia Generală pentru Îndrumarea şi Controlul Instituţiei Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Obiectivul acestui proiect este dezvoltarea unui serviciu administrativ informatic pentru cetăţeni şi mediul de afaceri, necesar vizualizării online a datelor referitoare la apostilele eliberate de instituţiile prefectului din România.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. mickey999 spune

    Cine-i papitzoiul care da explicatii in limbaj mirlanesc? Ar vrea sa para inteligent dar vad ca nu isi gaseste cuvintele fara foita electronica din dotare.
    Si cind si le gaseste e vai de mama lui.
    Papitzoiul e desemnat sa execute un proiect serios????
    Of Doamne, of, atunci!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate