Lansarea filialei Partidului Forța Națională la Piatra-Neamț

5

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a participat la lansarea Filialei Forța Națională Neamț

Astăzi a avut loc la Piatra Neamț lansarea Filialei Forța Națională Neamț, eveniment la care a fost invitat și europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European.

Cu această ocazie, europarlamentarul Laurențiu Rebega a atras atenția asupra consecințelor dramatice ale deciziei Curții Europene de Justiție care a hotărât că directiva Uniunii Europene de salvare a băncilor comerciale prin confiscarea banilor deponenților este legală. ”Această decizie este un atac direct la proprietate, așadar la siguranța financiară a românilor și a tuturor cetățenilor Europei. De aceea trebuie să luptăm pentru a apăra suveranitatea României, pentru ca să avem protecție față de asemenea decizii arbitrare”, a declarat Laurențiu Rebega.

Președintele interimar al Filialei Forța Națională Neamț este Bogdan Stejărel Dumitriu. La lansarea Filialei Forța Națională Neamț au mai participat Viorel Popescu, președintele formațiunii Mircea Găinușă, secretarul general al Forței Naționale Clement Sava, purtătorul de cuvânt și vicepreședinte al partidului și Viorel Gafița, președintele Filialei Forța Națională Diaspora, originar din județul Neamț.

De notat, este faptul că deși pentru presa din Neamț subiectele cu servicii secrete sunt tabu, actualul șef al Forței Naționale la Neamț este un fost șef dintr-o structură a Serviciului Român de Informații. Domnul Stejărel Dumitriu a activat în SRI după revoluție, deci nu a lucrat în fosta securitate și a muncit (informație pe surse) pe parte economică, fiind responsabil zonal de probleme specifice, ceea ce înseamnă că a fost un foarte bun profesionist deoarece după revoluție la SRI nu a mai avansat nimeni pe bază de pile, ci doar pe competență.

Este de urmărit acest partid pentru că mai toți din conducerea lui sunt oameni cu ”pedigree” și din câteva creiere funcționale poate ieși o treabă interesantă, mai ales acum când clasa politică românească este peste 75% formată din incompetenți.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Lolita spune

  Gargara aduce bani. Avem nevoie de trezirea nationalismului pentru ca nu respectam curentul european. La vremuri noi tot noi !

  Forta nationala mai are mult pina ajunge ca sa fie bagata in seama de curentul extremist nationalist european dar sa nu-i bagatelizam deloc. Sa vedem cam citi securisti sponsorizeaza trezirea poporului roman.

  Traiasca SRI ! Traiasca Romania !

 2. maria spune

  Las ca face fuziune cu portocalii de la Base P M P
  si mai pacaleste ceva alegatori
  La educaţia pe care o avem ne meritâm soarta
  VINE HOŢUL
  PLEACÂ HOŢUL

 3. Adi spune

  Care Viorel Gafita? Cel care a fost la toate partidele inregistrate pana in prezent? Hai ca ai nimerit-o domnule cu competenta. avem sperante mari de la acest partid!

  1. catalin spune

   Nu e adevarat, la UDMR nu a fost (inca)!

   1. janet spune

    Are timp sa ajunga si la UDMR, este inca tinar. Succes si la mai multe partide. Janet

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate