Lansare de carte şi recital cameral, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită miercuri, 22 aprilie 2015, ora 13.00, în Sala „Cupola”, la un dublu eveniment: lansarea volumului „Iisus Hristos. Creştinismul. Biserica – o antologie de autori, texte şi teme din al doilea mileniu creştin” ce poartă semnătura scriitorului Dan Iacob şi, în parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, un recital cameral, în programul căruia se vor regăsi lucrări ale compozitorului Georg Friedrich Händel, susţinut de lector univ. dr. Raluca Dobre – vioară şi lector univ. dr. Ioana Stănescu – pian.
Cartea, va fi prezentată, la întâlnirea cu cititorii nemţeni, de protopopul de Piatra Neamţ, preot Valentin Tofan şi de prof. dr. Mihai Floroaia.
Adrian Alui Gheorghe, moderatorul manifestării: „Cartea lui Dan Iacob este, realmente, un eveniment pentru cultura creştină, este o contribuţie majoră la înţelegerea modului în care a fost receptată imaginea lui Iisus Hristos în o mie de ani de creştinism, ani ai frămîntărilor decisive pentru istorie şi pentru evoluţia omului modern. Cartea e un apostolat făcut de Dan Iacob în mai bine de două decenii de studiere a surselor bibliografice. Amiaza de cultură va fi completată de un concert cameral susţinut de două maestre de la Academia de Muzică din Iaşi. Aşteptăm publicul, vă asigurăm de o atmosferă primitoare la toate manifestările din bibliotecă”.

Afis-04_22_2015-Lansare-de-carte-si-recital-cameral

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate