Lansare de carte, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”: „40 de zile” de Chris Simion

0

 

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită miercuri, 4 martie 2015, ora 17.00, în Sala „Cupola”, la evenimentul lansării volumului „40 de zile” semnat de scriitoarea Chris Simion.
Din biografia autoarei aflăm că este teatrolog de profesie, născută pe 20 august 1977 şi că a publicat prima carte (Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani) la vârsta de 16 ani, ocazie cu care criticul George Pruteanu a numit-o „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră”. Din 2009 este membru al Uniunii Scriitorilor, iar volumul lansat miercuri este „un roman scris în 40 de zile, un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: „încotro?”. Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nici o şansă de ezitare… simţi exact pe unde s-o iei” după cum aflăm de pe coperta IV.
Cartea, va fi prezentată, la întâlnirea cu cititorii nemţeni, de scriitorii Adrian Alui Gheorghe şi Adrian G. Romila.

Afis 03_04_2015 Lansare carte Chris Simion

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate