Lansare de carte, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită vineri, 24 mai 2013, de la ora 17.00, în Sala „Teatru de Joacă”, la o incursiune în istorie, prin intermediul volumului „În căutarea saşilor pierduţi în Moldova” semnat de prof. Elena Oboroceanu.

Elena Oboroceanu_In cautarea sasilor pierduti in Moldova_2013_05_24
Autoarea mărturiseşte în argumentul prin care ne invită la lectură că „De câţiva ani mă macină un gând. Întrezăresc în pagini uitate de timp o realitate pe care încerc s-o recompun din cioburi de istorie. Uneori mi se pare că tabloul se luminează, pentru ca în scurt timp să se scufunde din nou într-un întuneric de nepătruns. Recunosc este o istorie care mă fascinează…”
Volumul se oferă cititorului într-o haină grafică de excepţie, iar ilustraţia riguros adaptată textului este menită să facă drumul prin istorie mai lesnicios.
Despre demersul prof. Elena Oboroceanu va vorbi în seara lansării scriitorul Lucian Strochi care semnează, de altfel, şi prefaţa lucrării.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate