Lansare campanie ALDE Neamț. Zeci de oameni au format harta județului Neamț pe platoul de la Curtea Domnească

0

hartaPentru a marca momentul startului oficial al campaniei ALDE, în fiecare reședință de județ, la nivel național, într-o zona reprezentativă, a avut loc un flash-mob prin intermediul căruia să se creeze în timp real harta județului respectiv, formată din oameni, urmând ca la finalul zilei să se realizeze un montaj cu toate județele formând harta României.

Vineri, 11 noiembrie, pe platoul de la Curtea Domnească, organizația ALDE Neamț a adunat oameni, mulți dintre ei cu port popular, cu ajutorul cărora a reușit să formeze harta județului Neamț. Prezenți la acțiune, principalii candidați ai ALDE Neamț la alegerile parlamentare, respectiv fostul ministru de finanțe, Daniel Chițoiu, și vicepreședintele CJ Neamț, Ion Asaftei au oferit declarații cu privire la acțiunea desfășurată pe platoul de la Curtea Domnească. De asemenea, mai jos se regăsește și declarația unuia dintre organizatorii de la nivel național, Raluca Haliț, originară din Piatra-Neamț și candidat ALDE la Camera Deputaților în București.
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate