Lămuriri în legătură cu transcripturile publicate ieri

0

Ieri am publicat niște bucăți de transcripturi în cadrul articolului Cum se împart banii de publicitate la Consiliul Județean Neamț – episodul 2 .
Deși nu s-au dat numele sau date de identificare, cei de la Monitorul de Neamț și-au asumat convorbirile cerând instituțiilor statului să facă lumină.
Pentru că am observat o ușoară victimizare a colegilor care suspectează că instituțiile statului sau alți oameni răi au făcut interceptări abuzive, e bine de știut că instituțiile statului nu au făcut absolut nicio interceptare și suspectul celor de la Monitorul se află chiar în propria curte.
Publicația noastră a intrat mai demult în posesia convorbirilor prin grija exclusivă a unui om care, cu părere de rău, dar lucrează pentru Monitorul de Neamț.
Desigur că înregistrările, numele celui care ne-a ajutat să intrăm în posesia lor și absolut toate datele despre această situație au fost date în cel mai scurt timp posibil unui organ de cercetare penală, adică cu mult timp înainte de publicarea articolului.
Mai multe detalii nu putem face publice și e lesne de înțeles de ce, iar cei de la Monitorul să stea liniștiți că instituțiile statului nu au făcut nici un abuz, ba mai mult, avem toată încrederea că vor face lumină …

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate