LaLa Band – Like Life – concert in Piatra Neamţ. Duminică, 30 septembrie, ora 18, Sala Polivalentă

4

 

LaLa Band, trupa fenomen a momentului, începe toamna cu un concert incendiar în Piatra Neamţ! Concertul face parte din turneul naţional pe care trupa îl desfăşoară în această toamnă în câteva oraşe din ţară. Gustă viaţa împreună cu cei mai talentaţi tineri din România! Duminică, 30 septembrie, ora 18, la Sala Polivalentă!

Artiştii sunt entuziasmaţi de apropiatul concert şi de întâlnirea cu fanii din Piatra Neamţ:

 Alina Eremia: „Ne bucurăm că vom ajunge şi în Piatra Neamţ. Sperăm să ne adunăm cât mai mulţi şi timp de două ore să creăm o atmosfera LaLa”.

Criss Ciobănaşu: “Ne pare foarte bine că reuşim să ne întâlnim şi cu fanii din alte oraşe. Suntem foarte încântaţi. Sperăm să se strângă toţi fanii din Piatra Neamţ şi nu numai. Vă promitem că o să aveţi parte de o mega LaLa distracţie!”

Sore Mihalache: „Am primit o mulţime de mesaje din partea fanilor din zonă, aşa că abia aştept să îi cunosc şi să îi văd cum rezonează alături de muzica noastră!”

În mai puţin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai iubite trupe din ţară. Frumoşii protagonişti ai serialului “Pariu cu viaţa” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical „Pariu cu viaţa”, urmând exemplul lansat de seriale celebre, precum “RBD” (Mexic) şi “Glee” (SUA). Membrii trupei au debutat mai întâi ca actori în septembrie 2011, iar în câteva luni au cunoscut succesul în afara serialului, în primul lor concert live. Trupa Lala Band a lansat până în prezent trei albume – „LaLa Xmas Songs„, „LaLaLove Songs” şi „LaLa Summer Love” – care au înregistrat vânzări record şi a susţinut concerte atât în capitală cât şi în ţară.

Locuitorii din Piatra Neamţ şi din împrejurimi vor fi răsfăţaţi cu un show special, care va include cover-uri de succes, cunoscutele piese originale ale trupei, numeroase costume, pasiune şi energie.

Lala BandLike Life – în Piatra Neamţ! Duminică, 30 septembrie, ora 18, la Sala Polivalentă.

Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP package – 150 lei (un obiect inscripţionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe şi fotografii cu membrii trupei)

Categoria I – 80 lei

Categoria a II-a – 60 lei

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Piatra Neamţ, în reţeaua de distribuţie a presei ATENT MEDIA (chioşcuri de ziare) din Piatra Neamţ, Târgu-Neamţ, Roman şi Bicaz, în Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. narcisik spune

  Eu sunt din raucesti dar sper ca voi putea sa vin in piatra sa va vad sunteti cei mai tari va iubesk 100% abia astept va rog dak mai intrati sami dati si mie plise numele concertului pa frumosilor succes!

 2. Francii spune

  Va iubesc sunteti cei mai tari din toate trupele din Romania!! (P.S Criss poti sa imi dai si mie facebookul tau sau id de mess)

 3. alexandra spune

  iubesc lala band. ma uit la fiecare episod din pariu cu viata.

 4. marius spune

  mandingareala

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate