Lacrimi și o nețărmurită durere în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut: a murit fotograful pietrean Ioan Clopoțel

0

Fotograful pietrean Ioan Clopoțel s-a stins din viață – o veste cu adevărat tristă, neașteptată pentru comunitatea nemțeană.

Cu câteva zile în urmă, familia fotografului făcea un apel către toți cei care îl cunosc sau l-au întâlnit să se roage pentru sănătatea sa:

„Știm că puterea gândului și unirea sentimentelor în rugăciune este o energie care poate urni și munții din loc.

Dacă numele Clopoțel Ioan vă spune ceva, dacă aveți cel puțin o fotografie făcută de el la vreo nuntă, la vreun botez, o petrecere oarecare, pe o bancă în parc sau în banca de la școală, dacă ați citit vreun articol semnat de el și v-ați regăsit în vocea protestatarului care are o atitudine civică și nu poate închide ochii la nedreptățile sociale, dacă v-ați bucurat de compania lui la o cafea, dacă ați avut parte de câteva sfaturi sau lecții de fotografie, atunci rugați-vă pentru sănătatea lui.”

Ne-am rugat cu toții, am sperat că va depăși momentele critice însă din nefericire moartea nu a iertat.

Colectivul redacției ziarpiatraneamt.ro transmite sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a depăși acest moment dureros.

Drum lin spre cer!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate