La ultima ședință de Consiliu Județean aleșii au jucat fotbal. Culiță a stat în poartă, Gigi a șutat și PSD-ul a fost mingea.

2

Nici nu este prea mult de comentat în legătură cu ultima ședință de C.J.N.  Știrea scurtă e că PSD-ul a stat prea mult cu coada ridicată și și-a luat-o în zona descoperită chiar de la prietenul lor de alianță, marele Culiță Tărâță, care a dat mâna cu fostul amic de alianță, Gheorghe Ștefan și au rupt la buget toți primarii care erau prietenoși cu președintele PSD Neamț.
Dincolo de lovitura dată lui Ionel Arsene prin această destabilizare politică și reorientare bugetară, Culiță a reușit să-i mai dea jos câteva procente lui Victor Ponta. Dacă e să calculăm gravele probleme de imagine rezultate din afișajul ireal în care apare Culiță alături de Ponta, deja candidatul PSD la alegerile prezidențiale poate să se consoleze cu scorul pe care îl va avea la Neamț.
Inițial am crezut că afișajul cu Tărâță care îl susține pe Ponta va dăuna doar în anumite zone, dar efectul negativ în electorat este amplificat de faptul că marele Culiță tot apare în public și tot prostu’ vede că imaginea de pe bannere nu mai are nicio legătură cu fizionomia actuală fapt care transmite un mesaj de neîncredere, dar asta nu e o problemă pentru UNPR-ul ce va migra spre dreapta politică dacă Ponta nu va ieși președinte.

2 Comentarii
  1. de astazi coroi spune

    iata ca in cj neamt se pot intampla si lucruri bune.de aceasta data ifosele si grandomania lui dc nu au influentat bunul mers al luarii unor hotarari echitabile.ne aducem aminte cu regret ce s-a intamplat la impartirea bugetului pe 2014.niste consilieri fara scrpule au modificat anexa si a trecut niste sume aberante;comuna borlesti 0 lei pentru drumurile comunale,pangarati 7000 lei din 350.000 aprobati initial nu mai vorbesc de comuna alexandru cel bun.dc era pe cai mari si colegii lui de partid il sustineau.in ultima sedinta a fost o activitate credibila si in concordanta cu realitatea.dc nu a mai putut destabiliza sedinta si influenta hotararile.A FOST CEVA NORMAL CHIAR DACA LUI I SE PARE ABUZ.

  2. Un admirator sincer spune

    In Romania nu exista stanga si dreapta politica. Exista doar grupuri de interese.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate