La Spitalul de Urgență din Piatra-Neamț angajările se fac cu șpagă și corupție

13

Actuala conducere a Consiliului Județean și a spitalului se luptă încă fără mare succes să scape de mafia din spital, mafie care stabilește cine se angajează, cât costă, cine e șef de secție, cine e în comisiile de examinare și așa mai departe. Ca să poată angaja pe oricine s-a mers până acolo încât mafia a scos proba practică de la angajarea asistenților. O mafie în toată regula.

Mai mult ca în oricare alte spitale din țară, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț situația angajărilor prezintă elemente clare de sistem mafiot. Medicii care își iubesc meseria se plâng că sunt angajați asistenți care nu știu să facă nimic, persoanele care vor să se angajeze se plâng că nu se poate decât cu mită și așa mai departe. Totul a ajuns la Piatra-Neamț la nivelul de percepție generală că toate angajările se fac doar pe bază de corupție și mită.

De fiecare dată când spunem astfel de lucruri despre spital, se găsesc câteva cadre medicale care fac parte din mafie sau doar nu știu pe ce lume trăiesc și care se supără că stricăm imaginea spitalului și a personalului medical. Cu fiecare ocazie când suntem critici pe astfel de teme se trezesc unii care vor drept la replică, pe care îl publicăm fără nicio problemă. Sperăm ca și de data aceasta să primim un drept la replică dacă se poate să fie cât mai acid și să dea cu noi de pământ. Rugăm doar să fie corect adresat, nu doar către ziarpiatraneamt.ro, ci și către cele peste 1.000 de persoane din Neamț care au aceeași opinie cu cea exprimată în prezentul articol. Persoane cu nume și prenume (click aici pentru a vedea lista), persoane care sunt de părere că angajările la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț se fac cu mită și corupție.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
13 Comentarii
 1. Unprostdinceimulti spune

  Sa se verifice cum s-au ocupat cele 2 posturi de registrator scoase la concurs in iulie. De ce au mai organizat concurs daca erau”date” …unul …coincidenta😊rudei casierei😁😁😁si unul..rudei unui membru al comisiei de la proba interviu😁😁😁….se sesizeaza cineva vreodata ??????

 2. Dr Gheorghe Plesea spune

  Asa este dar ne faceti prin scan dal un deserviciu profesionistilor din sanatatea de aici care suntem pusi la egalitate cu rechinii care fac angajari. Au fost angajate persoane inapte psihic in dauna unor persoane cel putin competente ale caror teze nici nu au fost citite. Cistigati si voi ziaristii dar nu pe spinarea noastra …..EU NU VREAU SA FIU PUS LA ZID ALATURI DE NISTE FUNCTIONARI VEROSI….. Pentru vujlg asta inseamna incitare la injraturi di pretentii SUNT SATUL !!!

 3. Scarbici spune

  De ce au suspendat toate concursurile?spera ca cei inscrisi sa fie plecati la reluare si sa participe pliele lor?cum isi inchipuie ca multitudinea de candidati stau zilnic langa telefon toata vara sa primeasca un semn???

 4. Eu spune

  Daaaa..ultimul concurs pentru registrator din iulie…ce bataie de joc pentru 32 de candidati!!!!Dl.Munteanu are cunostinta de matrapazlacurile facute?Stie cine sunt persoane le admise?

 5. Silviu Marian spune

  Tot ce se face angajări la cj, spital ca e județean , orășenesc, primări e pe șpagă și corupție, nu ați descoperit voi apa calda sau gaura din macaroane,

 6. Dl Scarbescu spune

  Nu știu cum se fac angajările însă știu că dacă vrei să trăiești mai bine dute in alta parte.Diagnostice puse greșit,tratamente greșite,aroganta extrema.
  Cine administrează spitalul ?CJ ,nu ?.Cine i președinte ? Oare !?
  Înainte de parlamentare anunțau că
  Guvernul a alocat finanțarea pentru un nou spital.A mai auzit cineva ceva?

 7. Sima spune

  Concurs registrator23.07.2019
  Luat la misto toti candidatii. Intrat neamuri ale angajatilor

 8. Anonim spune

  Hahaha…vedeti recentul concurs organizat pentru postul registrator din subordinea d.lui Munteanu.Admise ruda casierei spitalului si ruda unui membru din comisia interviu…bataie de joc pe fata.

 9. Nelu spune

  PROCURORII. Nu se Sesizează. , Chiar Nu a Depus Nimeni nici o Plângere. , ori Ei Din Oficiu ,in urma atâtor. Articole , Materiale , prezentate ? ORI NU Interesează. ,Nu e ceva ,, zi mi de Ala ,, sa poată. , Transmite. Cui Trebuie pentru a putea fi PROMOVAT pe la o Structură Centrala ! Se Cere , Poartă pe Fata , Foloase Necuvenite ,in exprimarea lor ,DAR Noi Nu Știm Nimic ,e ca in Zicala cu ,, TATICU sus in pod , Vițelul îl Răpune ,,!

 10. nicolae marinescu spune

  Nebunilor,le stricati kalimera la vajnicii sfinti in halate de acolo…ati innebunit. pai acolo,daca nu dai,mori.Scris negru pe alb. Ce naiba,e secretul lui Polichinelle……toti stiu cat si cui trebuie sa „dai”,ca altfel….De,toti trebuie sa traiasca….

 11. Onelian dalmatio spune

  Peste tot în sectorul bugetar se fac angajări doar cu șpagă și cunoștințe. …., dar peste tot!

  1. Adri spune

   Spital judetean in centrul orasului! Circula salvarile cu sirenele la maximum mai cefa ca pe timp de razboi , unde mai pui ca si spitalul nou tot in centru va fi construit! Mai mergeti tzaranilor si voi prin Europa sa vedeti ca mai toate spitalele de urgenta sunt construite la periferie ! Cica e oras turistic !

 12. Stefan spune

  Cuma adica „mafia” a scos proba practica de la angajari?!Managerul ce pazeste, nu el aproba metodolgia de concurs?In alta ordine de idei, este normal sa vina asistenti slab pregatiti, de vreme ce sunt scoliti in acste facaturi de scoli postliceale locale.In mod normal, aceste scoli de asistenti ar trebui organizate NUMAI in centrele universitare, in cadrul Facultatilor de Medicina!In acest moment, se fac asistenti pe banda rulanta din personaje care nici macar nu au luat examenul de bacalaureat!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate