La Piatra Neamț s-a deschis un supermarket Profi care s-a și închis a doua zi

4

profipiatraneamt

Săptămâna trecută, mai precis joi, Profi a deschis un supermarket la parterul imobilului nou situat lângă școala 10. Deschiderea a beneficiat de tot tam-tamul cunoscut cu tot ce trebuie, de la pensionari până la sobor de preoți, numai că ceva nu a mers cum trebuie. Se pare că o problemă de autorizare a intervenit în viața fericită a celor de la Profi care a doua zi au început să își strângă catrafusele, să dea jos însemnele și să se care.
Eșecul Profi are totuși și o parte pozitivă. Următorul chiriaș va veni într-un sediu sfințit proaspăt de un sobor de preoți.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Orcheanu spune

  Nu va ingrijorati!!! Se va deschide un bar de fite pentru elevii de la scoala nr 10!!! 🙁

 2. Gabriel spune

  ))))))….vai de capul nostru…..romania Tara tuturor posibilitatilor))))))))…..imi pare rau ca am pierdut bataia pe tigai la reducere))))))))))))) 😛

 3. Alexandru spune

  Traim in Romania. Sa nu uitam niciodata asta. Numai in tara noastra se poate intampla asa ceva!

 4. motanu'descaltat spune

  las k le face urban-ul cadou doua piete si trebuie bani multi pt spaga! ce rost are sa deschizi un market intre blocurile gri, cand poti primi moca doua piete?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate