La Piața Centrală se muncește de zor

8

La Piața Centrală se muncește de zor, dar la cum arată stadiul în care se află lucrările sunt șanse minime ca să se respecte termenul de finalizare. Cel mai probabil va mai trece o iarnă în care comercianții vor sta în frig.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. xx spune

  Cum sa termine Moldocorul piata innainte de alegeri cind toata lumea stie ca banii de reconstructie ia adus Ionel Arsene?

  1. anca spune

   habar nu ai stimabile..consiliul judetean nu participa legal intr-o investitie din municipiu decat in anumite cazuri pe care e prea greu sa le intelegi..

 2. Ciprian Avădanei spune

  Traiasca Moldocorul abia la anul in 2017 la vara va fi gata piata centrala.

 3. vasluianu nic spune

  Primarul a parut mai interesat de deschiderea mallului decat de a pietei. Putea sa ia exemplu de acolo in ce priveste viteza de executie.

  1. robocop spune

   Pai luati exemplu . Constructorii de la Nepi nu sunt moldoveni . Daca va spune ceva aluzia .

 4. anonim spune

  15 iulie 2017

 5. mihaela spune

  sa vedem acum cine ii mai da foc

 6. xx spune

  Ultima promisiune ferma a primarului televizata era ca va face receptia lucrarilor pe 15 nov.,ce ne mai spune acum? Unde ati auzit ca Moldocorul sa respecte vreodata vreun termen la vreo lucrare cu bani publici?(termenul lor asumat este de 4 dec.)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate