La Neamţ, vorbeau despre lipsa autostrăzilor. Dan Negru, declaraţie surprinzătoare după accidentul celor de la DJ Project

1

Multe accidente rutiere sunt puse pe seama neadaptării vitezei la condițiile de carosabil. Este și cazul celui produs recent pe DN7, în urma căruia membrii trupei DJ Project au fost grav răniți.

Însă, în niciun raport nu se precizează în ce stare proastă sunt drumurile din România și cât de important este acest aspect. Sunt găsiți vinovați șoferii, bicicliștii, pietonii. Iar statul, cei care doar promit drumuri bune… scapă basma curată.

„A fost crimă cu premeditare!”

Renumitul prezentator TV Dan Negru pune punctul pe „i” într-o postare făcută recent pe contul său de socializare. Acesta dezvăluie o conversație purtată în particular cu Gino Manzotti de la DJ Project în perioada 8-10 septembrie, când erau la Târgu Neamț, cu prilejul Zilelor orașului:

„Săptămâna trecută povesteam cu Gino Manzotti de la DJ Project pe o terasa din Târgu Neamt despre cât de greu e pentru un timișorean să străbată o țara lipsită de autostrăzi! Veneam amândoi de acasă, din Timişoara.

Acu’ aflu îngrozit că Gino e în stare gravă în urma unui accident de circulație petrecut pe DN7, drumul de doua benzi care te duce de la Bucureşti la Timişoara.

Deci, a fost crimă cu premeditare pentru care ar trebui să fie acuzați politicienii de după Revoluţie care n-au vrut să lege Muntenia de Banat printr-o autostradă!”, a scris Dan Negru pe o rețea de socializare.

Manzotti se află acum în spital după un grav accident rutier petrecut pe DN 7.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un TIR, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (curbă deosebit de periculoasă la dreapta), s-a răsturnat pe sensul opus de mers, acroşând două autoturisme.

Au rezultat patru victime, printre care și membrii trupei DJ Project, și șoferul TIR-ului. Nu spunem că e nevinovat conducătorul auto, asta va stabili ancheta organelor abilitate. Însă, ne întrebăm,  dacă drumurile României ar fi așa cum ar trebui să fie pentru secolul în care trăim, oare câte accidente rutiere ar putea fi evitate?!…

Andreea T.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Costica Nechita spune

    Corect , Dan Negru. Cum putem responsabiliza acesti alesi ai neamului? Le dai puterea si devin imuni. Imi pare rau!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate