La mulți ani, SALVAMONT!

0
FOTO: SALVAMONT NEAMȚ

Ziua de 1 August este dedicată Salvatorilor Montani. Pe această cale le transmitem „La mulți ani!” și recunoștință pentru toată munca depusă pentru protejarea vieții.

Mesajul domnului secretar de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat:

Astăzi, de Ziua Națională a Salvatorului Montan, dorim să urăm împreună un călduros La mulți ani și să le mulțumim tuturor colegilor din cadrul Salvamont Romania , care prin curaj și dăruire reușesc să fie alături de noi și implicit de celelalte structuri de intervenție în situații de urgență cu scopul precis de a ajuta și a acorda o nouă șansă la viață acelora care întâmpină diverse situații iminente pe cărările munților.

De la an la an, serviciul Salvamont progresează iar acest lucru se vede mai ales prin seriile de pregătire ale salvatorilor montani, cursuri de acordare a primului ajutor, exerciții naționale și internaționale de intervenție în cazul diferitelor situații de urgență.

Dat fiind acest progres vizibil, în ultimii ani îi vedem deja intervenind la diferite misiuni complexe de căutare-salvare în zone periculoase, extrem de accidentate venind astfel în sprijinul nostru ori de câte ori este necesar.

La mulți ani, dragi colegi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate