La Izvorul Muntelui, nu se mai ajunge cu transportul în comun

10

Din raționamente care ne scapă, cineva a decis să reducă total frecvența transportului în comun pentru zona Izvorul Muntelui. Așadar, turiștii care nu vin cu mașina proprie trebuie să meargă pe jos, kilometri buni, din Bicaz până la Izvorul Muntelui sau să încerce cu un taxi din Bicaz, 12 km până la Izvorul Muntelui.

Într-adevăr, din câte se pare, traseul nu este unul tocmai profitabil pentru un transportator în comun, dar dacă Bicazul și, de ce nu, județul Neamț vor să exploateze potențialul turistic, nu se poate scoate de pe lista obiectivelor accesibile cu transportul în comun tocmai zona Izvorul Muntelui.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. Pavelescu Dan spune

  Lăsați că duminică au fost niște Simpozioane pe tema turismului în Parcul National Ceahlău ,unde au participat o grămadă de oameni de vază,Să vedeți ce repede se vor rezolva toate problemele.Ca daca Simpozion nu e’ nimic nu e’.!!!!!!!!!!Vai de mama lor,!!!!!!

 2. Cetatean spune

  Sunt autobuze ale firmei Conpastru, dar merg numai pana in Dodeni. Ar fi bine daca ar merge macar de 2 ori pe zi pana la Izvorul Muntelui, poate asa nu ar mai apela turistii la ” taximetristii ” din fata bisericii de la gara .

 3. Cetatean PN spune

  Nu-i nicio pierdere. Ce ai de vazut si facut la Izvorul Muntelui?
  Poate ceve doze de aluminiu prin peisaj.

  1. Maya spune

   Nu ai ce vedea? De barajul de la Bicaz ai auzit? Lacul de acumulare? Daca vrei sa urci pe muntele Ceahlau tot pe acolo mergi si multe pensiuni renumite. Sa nu mai vb de satenii din zona

  2. Coca spune

   Inseamna ca esti praf.Ai fost in zona?Pe acolo poti urca pe Ceahlau.Poate iti place in tari straine,Avem o tara minunata dar nu stim sa pretuim ce este al nostru.Mai degraba vindem.

 4. alexandru spune

  Drumul este bun cu exceptia unui km.

 5. marius spune

  Sa construiasca un Dedeman sau Carrefour in Izvorul Muntelui si apar si microbuzele aferente. Sau poate frunza doamnei Udrea ( donata recent cons jud) sa rezolve problema: te ții de ea , bate putin vantul si ajungi la destinatie.

 6. Aiurica spune

  Drumul e foarte prost, iti distrugi masina.

 7. Băluț V Ionuț spune

  Taxi Duma unde vrei

 8. Raluca Roibu spune

  Sa traiasca primarele Salagean pentru asta….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate