La furat de cascaval

1

Luni 20 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în mun. Piatra Neamţ, a fost sesizată de către reprezentanţii unui magazin din localitate, cu privire la faptul că un tânăr a încercat să sustragă produse alimentare (4 role de caşcaval), în valoare de 100 lei.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este Claudiu D., de 28 de ani, din mun. Piatra Neamţ. Acesta a ascuns bunurile în haină, după care a trecut de casa de marcat fără a achita contravaloarea acestora.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Bravo jandarmistilor ca apara cascavalul, ca acesta sa nu ajunga la cheremul plebei. Paguba o fi fost recuperata integral si returnata magazinului in cauza. Acum, daca nu-i vine un control gestionarului ca sa spuna el de unde are cascaval la vanzare, e bine.Daca totusi il paleste o brigada de asta, il sfatuiesc sa dea cascavalul degeaba, la „baieti” ca sa-i mearga fain. Si alta data sa stie sa nu mai expuna delicatese de oameni bine in galantar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate