La fiecare ședință de Consiliu Local din Piatra-Neamț va fi prezentat câte un tânăr talentat

3

O decizie ce cu siguranță va intra în istoria municipiului Piatra-Neamt a fost luată astăzi de primarul Dragoș Chitic. La inițiativa acestuia, înainte de fiecare sedință de Consiliu Local, va fi prezentat și promovat câte un tânăr din Piatra-Neamț care are un talent deosebit sau rezultate deosebite la olimpiade sau concursuri.

„Am propus ca la fiecare ședință a Consiliului Local să promovăm performanța elevilor locali, invitând tineri din comunitatea noastră cu care ne mândrim pentru a-i felicita, a-i face cunoscuți și a le oferi posibilitatea să-și prezinte rezultatele deosebite ale muncii lor.

Astăzi a fost prezentă în sala de ședințe o tânără  foarte talentată, domnișoara Sînziana Elena Ailenei, proaspătă absolventă a Liceului de Artă Victor Brauner din Piatra-Neamț, șefă de promoție cu media 10, care ne-a încântat cu câteva melodii folk. Evenimentul a fost emoționant și datorit faptului că Sînziana Ailenei a fost eleva colegei noastre, doamna consilier PNL, Luminița Moscalu. Consider că este o datorie a fiecărei comunități să sprijine, să stimuleze și să premieze performanța. Felicitări, Sînziana și mult succes în continuare!”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Postolica Florentina spune

    Dar la piata centrala din orasul Piatra Neamt cand se deschid portile ? Cat trebuie sa mai mancam carne si branza cu praf si state in soare sa se strice ? Care interes primeaza, cel al cetateanului sau al alesilor pe care i-am votat sa-si bata joc de cetatenii acestui frumos oras ?

  2. Sorina Ivan spune

    pot spune cu admiratie ca tanara talentata, in persoana SANZAIENEI a fost eleva noastra la Piatra Soimului si atunci, era la fel de talentata si muncitoare. Pentru frumoasele realizari in numele cadrelor didactice o felicitam.

  3. Nicolae Ciobanu spune

    … păi, poate aşa-i sensibilizează pe oponenţi, să voteze…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate