La Dobreni, toți au petrecut, cu mic cu mare, de Ziua Unirii Mici

0

Asociația Centrul Regional de Educație Estetică, în parteneriat cu primăria Dobreni și Asociația ASCETIS, a organizat marți, 24 ianuarie, de la ora 12:00 spectacolul „Unirea Sufletelor Pereche”, cu ocazia împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul de Cultură Dobreni.

„În fiecare an, la 24 ianuarie, cu mare emoție și mândrie sărbătorim mărețul act al UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE – MICA UNIRE – MOLDOVA și ȚARA ROMÂNEASCĂ, sub Alexandru Ioan Cuza, în 1859 ! Primul pas important pe calea înfăptuirii STATULUI NAȚIONAL ROMÂN. La mulți ani, dragi ROMÂNI!”, a declarat primarul comunei Dobreni, doamna Vasilica Crețu.

Evenimentul s-a desfășurat pe durata câtorva ore, semn că organizatorii s-au implicat în mod deosebit pentru a sărbători ziua Unirii Mici așa cum se cuvine. Participanții, de asemenea, s-au bucurat de eveniment, iar entuziasmul lor a fost generat și de faptul că în acest an locuitorii comunei Dobreni au beneficiat de implicarea primăriei și au putut particidobreni-unire-14pa la un moment bine organizat.

În anii anteriori fostele administrații evitau sărbătorirea unor astfel de momente istorice cu prea mult fast, iar sătenii au fost privați de evenimente în care au ocazia să socializeze, să sărbătorească, să se simtă bine și să plece acasă mai bogați din punct de vedere cultural.

Despre noul primar al comunei, doamna Crețu se pot spune multe lucruri, dar tot ce e nevoie să știți puteți afla din poza alăturată, imagine care spune totul despre doamna primar…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate