La Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”: Curs autorizat de calificare în profesie

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ, în colaborare cu Centrul de Formare Profesională al Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), organizează începând de luni, 10 octombrie a.c., un curs de calificare în profesia de bibliotecar. Adresat atât absolvenţilor de studii medii, cât şi celor de studii superioare, cursul se va desfăşura pe parcursul a două module, din care unul în intervalul 10-22 octombrie a.c., iar cel de al doilea – tot cu o durată de două săptămâni – în martie-aprilie anul viitor, fiind finalizat prin examen şi certificat autorizat.

Cursul va fi parcurs de 22 persoane din judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava, iar prima zi va fi marcată şi de prelegerea inaugurală a doamnei dr. Hermina G. B. Anghelescu, conferenţiar la Facultatea de Biblioteconomie şi Ştiinţa Informării la Wayne State University Detroit, din statul american Michigan (S.U.A.). Specialist cu o bogată experienţă profesională şi secretar al Secţiei pentru Istoria Bibliotecilor din cadrul Federaţiei Internaţionale a Asociaţiilor de Biblioteci (IFLA), oaspetele bibliotecii nemţene este şi un activ consultant pe probleme de biblioteci în Europa de Est, pe lângă mai multe fundaţii de prestigiu din Statele Unite ale Americii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate