La aceste alegeri, elevii şi studenţii, care statistic votează cu dreapta, merg gratuit cu trenul. Oare de ce cei care votează statistic cu stânga nu au și ei gratuitate?

6

Guvernul Cioloș a dat gratuitate la tren pentru tinerii guv-cioloscare merg în localitățile de domiciliu ca să voteze. Aparent este un lucru frumos, dar dacă tot vrea guvernul sa stimuleze participarea la vot de ce nu ar da transport gratuit și altor categorii de adulți care ar vrea să meargă pentru a vota în localitățile de domiciliu?

Este știut și dovedit statistic că peste 70% dintre tineri votează partide de dreapta și, de regulă, PNL. Dacă această facilitate ar fi fost acordată și celor care statistic votează cu partide de stânga ar fi fost ceva corect, dar așa e clar că guvernul favorizează prezența la vot doar a unei anumite categorii de votanți. Nu?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. vali spune

  studentii si elevii nu au venituri si de cand stiu sa asigurat transportul gratuit de aleger tot timpuli. Ar trebui sa aiba transportul gratuit tot timpul ! Asa ca nu mai bagati nuiaua prin gard!

 2. catalin spune

  Candva am crezut in impartialitatea acestui site, azi nu mai cred , are „usoare” simpatii psd-iste

  Admin: Mai corect spus serioase antipatii PDL-iste 🙂

 3. vio spune

  cu dreapta o sa primeasca si salarii mai mari,si locuri de munca asa cum a fost anul asta.

 4. Observator spune

  Sau poate ar fi fost mai bine ca elevii si studentii sa aiba posibilitatea de a vota in orasul unde invata si astfel statul economisea si niste banuti

 5. X spune

  Un motiv ar fi ca studenții și elevii teoretic nu au un venit propriu. Rolul lor încă e sa meargă la școală, nu sa faca bani.

 6. ionel spune

  In general elevii si studentii sunt plecati din localitatile de resedinta. Nu stiu cati muncitori sunt prin alte zone ale tarii, cu atat mai putin pensionari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate