L-au mâncat…tălpile. Iritat pentru că a primit amendă, s-a răzbunat pe mașina Poliției (FOTO)

0
Sursa foto: Rotalianul

Un cetățean român din localitatea Cinisello Blasamo (lângă Milano) a fost surprins de către o patrulă a Poliției în timp ce savura o băutură alcoolică întins pe o bancă din stația de tramvai, fără a purta masca de protecție, notează publicația Rotalianul.

Bărbatul a primit o amendă în valoare de 400 Euro, i s-a întocmit procesul verbal iar forțele de ordine și-au văzut de drum. Iritat peste măsură de sancțiunea primită, a decis să se răzbune. Mașina echipajului cu pricina se afla parcată în preajmă și cum agenții încă nu ajunseseră înapoi, românul s-a urcat cu picioarele pe capotă și a început „dansul românului ofuscat”, fără a conștientiza că autovehiculul era prevăzut cu o camera de bord care înregistra totul.

După ce agenții de Poliție au revenit și au urmărit spectacolul surprins de cameră, au coborât armata din pod pentru a doua oară: bărbatul a fost localizat, dus în arest și eliberat ulterior cu condiția să se prezinte zilnic la postul de Poliție pentru a „da cu subsemnatul” până în luna…iunie, când va începe procesul împotriva sa.

Mai multe detalii, aici – click.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate