L-a călcat maşina în propria casă

0

În dimineaţa de 1 august, pe str. Orhideelor, din comuna Tămăseni, Neamţ, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. În timp ce C. Romeo, de 21 de ani, din comuna Tămăseni conducea un autoturism, pe str. Orhideelor,  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la condiţiile unui drum acoperit cu pietris, iar în dreptul unui imobil, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat si a intrat în coliziune cu o anexă construită din scânduri, în care dormea G. Daniel, de 40 de ani, din comuna Tămăseni. Din accident a rezultat decesul lui G. Daniel.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentraŃie de 0,94 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate