Kola Kariola, salvarea lui Kovu, câinele de luptă abuzat din adăpostul din Piatra-Neamț


„Mulți s-au întrebat în live-ul pe care l-am făcut, unde mă duc şi ce salvez. Zilele trecute dresorul și prietenul meu Robert Munteanu mi-a trimis linkul de mai jos. L-am citit, mi-au dat lacrimile și l-am sunat înapoi instant. I-am spus o singură propoziție „Hai să-l salvăm”.  Acum mă mai despart 20 minute de Kovu, îl voi prelua din adăpost și îl voi duce la Belciugatele într-un loc separat de ceilalți câini, loc care a fost făcut astăzi, de urgență, de către muncitori. Împreună cu Robert vom lucra la reabilitarea lui din toate punctele de vedere iar astăzi, pentru Kovu, va începe o nouă viață în care va cunoaște dragostea de om, va uita de bătăi și de toate lipsurile de care a avut parte. Sper din suflet să înțeleagă că îi vreau doar binele și că nu va fi agresiv cu mine atunci când îl voi scoate din padoc. La salvarea lui Kovu vom reveni cu un live pe Facebook în aproximativ 20 minute, rămâneți aproape!” – Asta scria Marius Chirca, salvatorul de la Kola Kariola, pe pagina de facebook astăzi, 21 iunie, la ora 15:00. Într-o oră Kovu a fost adoptat.

Poate nu știți cine este Kovu, și poate chiar dacă ați ști… unii dintre voi ar spune că e doar un câine: „Care e rostul mediatizării?”.

Ei bine, nu. Kovu nu este DOAR un câine. Este un suflet și, ca orice suflet, are dreptul la o viață cât mai bună. Nu vreți să știți cel fel de viață au câinii de luptă și nici cei din adăpost. Kovu a avut neșansa să trăiască mai multe vieți triste într-una singură, a fost câine de luptă, apoi abandonat, apoi aruncat de hingheri în adăpostul din Piatra-Neamț cu răni și râie și cu traume adânci. Astăzi, după o mediatizare incredibilă a cazului la nivel național, KOVU a ajuns pe cele mai bune mâini: pe mâinile lui Marius Chirca de la Kola Kariola, un salvator de suflete și, după întâlnirea cu el, am putea spune chiar… un înger!

CITIȚI POVESTEA LUI KOVU AICI!

Dorim pe această cale să mulțumim voluntarilor de la adăpost (Asociația Prieten Credincios) care ne-au semnalat cazul, MDPA pentru distribuirea anunțului, Ham Piatra-Neamț pentru implicarea la nivel local în domeniul protecției animalelor și adopțiilor, tuturor celor care au distribuit apelul pe rețelele de socializare pentru că doar cu ajutorul lor cazul a ajuns la urechile dresorului Robert Munteanu care îl va reabilita 100% pe Kovu.

Dar în primul rând dorim să îi mulțumim lui Marius Chirca pentru că, deși are cazuri extrem de multe, nu a rămas indiferent și a dat tuturor o lecție de umanitate. A mers sute de kilometri de la București la Piatra-Neamț și înapoi pentru a prelua un suflet amărât din adăpost și a-i oferi o viață mai bună, șanse de reabilitare și adopție. Dacă nu apărea acest om, Kovu risca să fie eutanasiat și vorbeam despre el la trecut. Acum, cu ajutorul lui Marius, are o viață înainte, așa cum au toate animalele din adăpostul Kola Kariola.

Orice donație pentru câinii din adăpostul Kola Kariola este binevenită și poate fi făcută în conturile de mai jos:
Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
CIF: 33115589
Banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU
PayPal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Iată și două materiale video live din mașina cu care este transportat Kovu până la București. Nu știm ce opinie aveți voi, dar noi credem că viața lui Kovu abia acum începe și începe frumos! De la adăpostul dezolant, la banchetă din piele, aer condiționat, friptură… tratamente și, în curând, dresor personal. Vă rugăm, sprijiniți activitatea Kola Kariola cu donații sau prin simpla mediatizare a faptelor. Acești oameni merită respect și susținere din partea noastră.

- Apreciază pagina -

8 Comentarii
 1. eu spune

  ma bucur nespus de mult pentru kovu,se vede ca e un caine iubitor in ciuda celor traite.sper sa fie activa cat mai mult timp aceasta asociatie,si sunt sigura ca o sa se intoarca inzecit binele facut acestor animale chinuite

 2. Mihaela spune

  Mi.au dat lacrimile. Felicitari pentru ceea ce faceti e putin spus. ♥

 3. Azoitei Lacramioara spune

  Cuvintele sunt de prisos….Deosebit respect și admirație pt cei care văd și gândesc și cu sufletul…..offfffff și la mine la poartă s-a „oprit” o cățeluși căreia doar o dată iam dat apă și mâncare și nu a mai plecat.Are bazinul și corpul de la jumătate spre coada rupt….e paralizata și merge (dacă pot numi mers) pe cele 2 lăbuțe din fata?practic trage restul corpului după ea.Nu am știut și nici acum nu știu de ce este asa….cine sau ce a cauzat trauma asta.Labutele târâite sau rănit,infectat….am vrut s-o d7c la adăpost în Piatra Neamț,dar văzând atâtea atrocități am renunțat…..offfffff ce sa fac mai mult pt sufletul asta de cățel?AJUTOR pt ea….

 4. Petronela Bl spune

  Respect pentru cei care l-au salvat!

 5. Cristina Rusu spune

  Bravo

 6. Cristina Tarhon spune

  Mai exista si oameni cu suflet !

 7. Mariana Amihaesei spune

  Dumnezeu sa va binecuvanteze!!! Multumesc ca ati aparut in viata lui KOVU!!❤

 8. Adriana Popa spune

  Doamne ajută pentru o viață buna și tihnita…un alt ,,colț alb,,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate