Juniorii CSM Ceahlăul au început meciurile amicale

0
FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamț// Nelu Messi Photography

Echipele de juniori ale CSM Ceahlăul sunt în plin program de pregătire a sezonului de primăvară-vară. Antrenamentele se desfășoară la Stadionul Municiopal ”Ceahlăul”, dar perioada aceasta prespune și desfășurarea de jocuri de verificare.

CSM Ceahlăul U17 a jucat, de exemplu, un meci amical sâmbătă, 3 februarie, în compania celor de la Viitorul Podoleni, echipă ce activează în Liga 4 Neamț. Scorul final al disputei a fost 1-0 pentru tinerii galben-negri, golul fiind marcat de Ștefan Andrei.

CSM Ceahlăul U17 are următorul meci amical în compania unei alte formații a clubului nostru, CSM Ceahlăul II, care evoluează în Liga 4 Neamț.

CSM Ceahlăul U19 a jucat de asemenea un meci amical de la reluarea pregătirilor. Jocul a avut loc la Piatra-Neamț contra celor de la CSM Vaslui. Scorul final a fost 2-3, iar pentru echipa noastră a înscris Moraru și s-a consemnat un autogol al adversarilor.

a transmis clubul sportiv

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate