Judetul Neamt se pregateste sa devina vedeta alegerilor Europarlamentare ?

1

Din ce in ce mai multe zvonuri care circula in mediul politic anunta o runda de alegeri foarte ciudate la Neamt prin prisma faptului ca acest scrutin electoral reprezinta, in viziunea unora, ocazia ideala de a se scapa de presedintele PSD Ionel Arsene.
Planul care momentan este la statut de zvon se refera la investitii substantiale in promovarea absenteismului la vot ceea ce ar duce automat la sanctionarea prin schimbare a conducerii nemtene a PSD. Nu stim daca nu cumva un absenteism mult mai mare la Neamt nu ar lovi in toata conducerea locala a USL, dar ce sa faci, cand e vorba de razboaie, fie ele si politice, sacrificiile sunt incluse.

Ion Ion

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    ‘Ote d-aia-i zice lu politica, cum ii zice. Nu ca s-ar duce ea cu mai multi, nu ca-i place menajul „a trois”, ci pentru simplul fapt, ca daca n-o mai intretii cu farduri si carduri, babane, numa’ ce te lasa balta, pe tine, Alain Delon de Neamt si se lipeste de trupul vanjos al altuia, care-o sa-i ofere ce-i lipseste. Ce sacrificii d-le ?? Unde, in barcute ? Ele „e”atat de apropiate, incat, unul care-si simte sfarsitul, numa’ face-un pas si….gata-i ca nou, la ceilalti. Peste cateva zile, vine sa-si reclame bagajul si cad cu toti la pace, dupa ce-si iau o masa buna la vr-un restaurant din Bucale. Ionel, sa mearga la PPDD, ca-l voteaza lumea mai abitir, cand o sa critice el ciocoii, care i-au facut-o.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate