Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 18 august 2019
  • :
  • :

Județul Neamț, protejat mai bine ca America, de un eventual atac terorist cu valiză cu bombă

Foto cu caracter ilustrativ

În timp ce se aflau în misiune, polițiștii nemțeni au văzut cu ochii lor ce se întâmplă cu o valiză în care ar fi putut fi o bombă dacă ea este lăsată nesupravegheată. O secundă de neatenție din partea polițiștilor și un nemțean a înșfăcat valiza cu ustensile criminaliștilor aflați la o cercetare și a plecat cu ea. El a fost văzut la timp de polițiștii care și-au recuperat valiza de la nemțeanul ”strângător”.

În aceste condiții în care este ”însușită” valiza criminaliștilor aflați la locul faptei e clar că orice atac terorist cu o valiză cu bombă nu ar putea să își atingă ținta, deoarece orice valiză nesupravegheată își mută locația înainte de a apuca să explodeze ceva în ea. Ca să nu mai spunem că dacă lasă un terorist vreo bombă pe undeva prin locurile publice din Neamț și e setată să explodeze în mai mult de 30 de minute nu doar că este furată bomba, dar cine o ia are și timpul necesar să o demonteze și să o găsim duminica la vânzare pe bucăți în bazarul de vechituri și șmelțuri.

Deci faptul că valiza polițiștilor ”a făcut picioare” este cea mai bună simulare din care reiese clar ce se întâmplă cu o valiză nesupravegheată la Neamț, indiferent de a cui ar fi valiza și ce ar conține în ea.

Ar plăti americanii oricât să aibă un sistem ca al nostru, care să scoată imediat orice bagaj suspect din zonele aglomerate.

I.R.
2 comentarii la “Județul Neamț, protejat mai bine ca America, de un eventual atac terorist cu valiză cu bombă

  1. TIBI

    Tot Vigilenta Cetățeanului ,e BAZA . Ce e mai Grav însă e faptul că Ei Policeman , uneori se folosesc. de specimene ca cel de. le a luat valiza ,Ca MARTOR , in cazul de nu găsesc unu de Buna credință ,care sa le semneze PVCC u . Ei cu individu se cunoșteau , La P NT era unul de meserie , ca cel din Aterizează Străbunica , (pelicula , in care. dădea bunica interpolii) Sorinel V se numea , până la dovedit Onorata Instanța ca Martor mincinos .

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *