Județul Neamț, pe locul VI în țară – Performanță în Administrație

0
Administrație Neamț

Județul Neamț a câștigat locul VI în țară, în urma unor statistici legate de valoarea contractelor de achiziție publică încheiate în anul 2020. Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, se arată extrem de mulțumit de această realizare, și speră la multe realizări mărețe pe parcursul anului curent. Mai jos am relatat declarația completă a acestuia:

Consiliul Județean Neamț este pe locul VI pe țară, conform unei statistici referitoare la valoarea contractelor de achiziție publică încheiate în cursul anului trecut.Pandemia, care a deturnat în 2020 multe dintre prioritățile „firești“ ale fiecărei unități administrativ-teritoriale, nu a blocat dezvoltarea județului, după cum reiese din situația prezentată zilele trecute de către Ziarul Financiar.

Sunt mulțumit că prin finanțările atrase de Consiliul Județean Neamț, nenumărate proiecte atrag creșterea nivelului de trai al cetățenilor din zona noastră. Principala grijă a instituției pe care o reprezint a fost și rămâne dezvoltarea infrastructurii rutiere, dar nu neglijez nici nevoile din alte domenii de activitate, pentru care caut mereu soluții.

Ca prioritate pentru acest nou mandat, doresc să construiesc un spital județean modern pentru nemțeni și, de aceea, căutăm soluții de finanțare a viitoarei unități medicale, pentru care în scurt timp vom scoate la licitație studiul de fezabilitate.

Pentru acest an sper în noi finanțări de proiecte și în continuarea celor începute deja, astfel încât obiectivele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean să fie atinse.Vreau să avem un județ cu drumuri bune, atractiv pentru turiști și cu o economie stabilă!”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Articoul complet aici.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate