Județul Neamț, gazdă pentru preoții militari din structurile M.A.I din zona Moldovei

0

Astăzi, 27.05.2024, la sediul ISU Neamț s-a desfășurat Cercul pastoral-misionar al clerului militar din M.A.I.- regiunea Moldova.

Activitatea a început cu un Tedeum de mulțumire pentru toată binefacerea primită de la Dumnezeu săvârșită de preoții participanți, la troița din curtea inspectoratului, unde au participat și salvatorii din tura de serviciu.

În cadrul acestei întâlniri, prezidată de preotul militar Felix Iulian Radu (șeful Secției Asistență Religioasă din cadrul MAI) au fost dezbateri cu privire la rolul pompierilor în comunitate, fiind evidențiată importanța credinței în Dumnezeu pentru reușita misiunilor zilnice.

Cel mai important rol al preotului în viața salvatorilor este de a spori credința lor în Dumnezeu, care le este mereu alături la fiecare misiune.

Să oferim bunătate fără să cerem nimic în schimb, să respectăm poruncile biblice, să păstrăm vie memoria și dragostea față de locurile natale și oameni sunt sfaturi de urmat indiferent de vârstă, profesie sau de credință.

Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul și poate imposibilul. Faptele din credinţă intăresc credinţa. Credinţa produce fapte – Lev Tolstoi.

Acest citat este ca un crez nerostit ce caracterizează misiunea pompierilor: cu Dumnezeu înainte mergem la orice intervenție.

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate