Județul Neamț, destinație de city break pentru firmele de turism din capitala Italiei

0

Județele Iași și Neamț vor fi printre principalele destinații de city break pentru firmele de turism din Roma. Timp de două zile, reprezentanții celor mai mari agenții de profil din capitala Italiei vor vizita cele două județe pentru a cunoaște cele mai importante obiective turistice și unități de cazare, pentru a vedea care este calitatea serviciilor pe care acestea le pot oferi.

„Este primul grup de agenții de turism care a venit în număr atât de mare în zona de nord-est a țării. Majoritatea au auzit de potențialul turistic și cultural de aici, având clienți care s-au interesat de pachete turistice care pot fi oferite. De aceea, în aceste zile vor vizita județele Iași și Neamț. Delegația va fi însoțită de consulul onorific al Republicii Italiene la Iași, Erico Novella.”, a precizat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Președintele Consiliului Județean Neamț și președintele Consiliului Județean Iași s-au întâlnit cu membrii delegației pentru a creiona un proiect de colaborare comun. 

Putem face un parteneriat între cele două județe, Neamț și Iași astfel încât turiștii să petreacă zile de neuitat. Județul Neamț este recunoscut ca zonă turistică iar în zona orașului Târgu Neamț întâlnim cea mai mare densitate de mănăstiri din Moldova. Sunt sigur că întâlnirea de azi să fie una de bun augur și să putem, în viitorul foarte apropiat, să încheiem cât mai multe colaborări.”, a mai declarat Ionel Arsene.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate