Judetul Neamt in centrul jafului forestier

8

Judetul Neamt in centrul jafului forestier. Politicienii si autoritatile si-au dat mana si au inchis ochii iar jaful continua. Bravo USL. Noroc ca v-au votat nemtenii.

jaf-forestier

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Gabriel spune

  Domnule Iosub, aprobati toate comentariile! multumesc

  ADMIN: Ia sa ma suni tu 0765.234891 indiferent de ora sa ne uitam impreuna sa vedem ce comentariu ai scris tu si nu ti s-a aprobat.

  1. feraru marcel spune

   Dom’ Mogul, da’ pi Vodafone n-ai matale un numar? C-am minute gratis s-am putea sa cetuim vr-un minut , doi. Chestia cu, indiferent de ora, n-o cred nici in ruptul capului. Ce, mata esti RoboCop ?

 2. de astazi coroi spune

  domnule iosub iarasi ma cenzurezi.imi pare rau ca am incercat dupa mai mult timp de tacere sa revin.!!

  ADMIN: Cred ca ori nu ai rabdare sa se aprobe comentariile ori esti de reavointa si vrei sa minti ca nu ti se aproba nu stiu ce comentarii …

  1. feraru marcel spune

   Probabil domnul are browserul setat sa stearga complet „istoria”la inchidere, astfel ca nemaiavand cookiurile de pe sait, el vede mereu pagina „noua”. Solutia : remember history in optiunile browserului si-o sa vedeti in timp real daca-i aprobat comentariul. Mi s-a intamplat si mie de multe ori. Am observat ca exista totusi un orar pentru vremea cand apar comentariile, asa ca tre’ sa ne multumim cu ce avem.

 3. ALEC spune

  Exista o Mafie a Retrocedarilor frauduloase care este mina in mina , si conlucreaza strins cu Mafia Lemnului.
  Se poate remarca la vedere averile sfidatoare , viloae , masini de lux , si alte acareturi extrem de scumpe , ale unor functionari din administratia publica locala , silvic si a unor magistrati corupti incepind de la Bicaz si pina la DNA Bacau.
  Grupurile Mafiote sint bine organizate si au unda verde pina la Constanta , poarta unde sa transportat, a ajuns , si sa comercializat la negru aurul verde al Romaniei.
  Se putea construi sute de Combinate de prelucrare a lemnului pentru export si nevoi interne , se infiinta sute de mii de locuri de munca , se aducea sume imense la Bugetul Statului de pe urma aurului verde care sa taiat ilegal cu munca la negru , si sa comercializat tot la negru.
  Sintem o tara fara stapin , in care principiile statului de drept , exista doar… simbolic , totul functioneaza in stil Mafiot , si la comanda Politica.
  Sa adus imense prejudicii, in dauna Bugetului de Stat al Romaniei , si cetatenilor jefuiti de drepturile lor , echivalind cu sume astronomice , de circa citeva miliarde de euro , in timp ce romanii sint coplesiti de lipsuri si saracie , multi murind cu zile.
  Desigur urmarile acestui jaf masif , asupra padurilor reprezinta o crima ecologica fara precedent , in istoria Romaniei post decembrista.
  Au loc anual fenomene climatice extreme care , ne afecteaza viata noastra a tuturora.
  Sa speram cu totii , caci se va misca ceva in acest domeniu , unde jafurile inca continua zilnic , iar cei responsabili doar ne aburesc cu teoria chibriturilor , iar…practic nu misca un deget pentru stoparea acestei crime , instuararea Legii , tragerea la raspundere a vinovatilor si recuperarea la bugetul statului, a sumelor imense de care a fost prejudiciat , si ne-a afectat grav viata noastra a tuturora.
  Este fara indoiala ,o musamalizare si tergiversare premeditata , din partea factorilor de decizie , din Institutiilor statului si Justitie , care provoaca sentimente profunde de revolta, si detestare , din partea Opiniei Publice Romanesti si Internationale.
  Sa urmarim cu totii , ce fac in continuare responsabilii decizionali , noi numiti de catre actuala Putere a USL-ului ??

 4. de astazi coroi spune

  consider ca numai harta si cifrele nu sunt suficiente.solicitati va rog ultimul proces verbal incheiat de corpul de control al primului ministru si o sa va cruciti cum sunt amestecati bastanii politici,interlopii ,justitia in jaful forestier.numirea de noi directori la directia silvica neamt este praf in ochii cunascatorilor.de fapt ei au fost numiti pentru a perfectiona jaful.al mare a fost tot in conducere i s-a musamalizat un dosar penal trcand pe la nufarul si acum e curat.cel comercial,mason scolit stie lectia la perfectie.fara acest jaf la nivel de judet ROMSILVA nu avea de unde sa-si faca sedii si alte indemanari de peste 17 milioane eu.cumatru stie de ce protejeaza centru de la tg,neamt.ARSENE NU TE BAGA CA FRIGE TARE.

  ADMIN: Esti prost informat. Noul traseu de vreo 6 luni pentru lemnul furat e prin Harghita sau ce pleaca spre Suceava e pe la Farcasa – Borca…Orice copil vede ca de la inceputul anului numarul camioanelor cu busteni ce trec prin Piatra sau Targ s-au redus cu 90% …

 5. feraru marcel spune

  USL raspunde ha, ha, ha.

  1. de astazi coroi spune

   admin ai o problema de logica.tu citesti prost si incurci comentariu meu cu o ideie de a ta.unde vorbesc eu de traseie si circuitul furaciunilor.esti subiectiv si rau intentionat motiv pentru care nu o sa te mai comentez.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate