Județul Neamț a pierdut doi oameni valoroși: Dr. Stelian Popescu și Prof. Emil Bucureșteanu

2
FOTO: Facebook

Ieri, 20 iunie 2022, a trecut la cele veșnice renumitul doctor dermatolog Stelian Popescu, la vârsta de 85 de ani. Domnia sa a ocupat mult timp funcția de conducere a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

La începutul lunii iunie, ultimul mesaj al său transmis public a fost că urma să se interneze la secția de cardiologie. A fost extrem de apreciat în breaslă pentru profesionalism și atenția acordată pacienților.

Odihnă veșnică!

O altă veste tristă vine din partea Complexului Muzeal Național Neamț, care anunță, cu durere, că regretă dispariția profesorului Emil Bucureșteanu. Profesorul Emil Bucureșteanu s-a născut în 1932, în Roznov, într-o familie de agricultori. A fost absolvent al Facultății de Filosofie a Universității București și a avut o bogată activitate literară și publicistică. S-a stins din viață tot pe 20 iunie 2022, la vârsta de 90 de ani.

„Domnul profesor Emil Bucureșteanu este 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐫𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐢. Imaginile redau orașul Piatra-Neamț în anii ’60-’70. 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫 𝐄𝐦𝐢𝐥 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐚𝐧𝐮 𝐬𝐞 𝐚𝐟𝐥𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐢𝐦𝐨𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐀𝐫𝐡𝐞𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚-𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦. Odihnă veșnică, domnule profesor!”, au transmis reprezentanții Complexului Muzeal Național Neamț.

Drum lin spre veșnicie!

Condoleanțe familiilor!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Rip spune

    Dumnezeu sa il ierte!d-ul Profesor Emil Bucuresteanu

  2. Gheorghe OCNEANU spune

    Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate