Joi, 31 octombrie, la Tg. Neamț – campanie de informare pentru viitorii piloţi militari

Forțele Aeriene Române organizează în această perioadă o campanie de promovare a carierei militare, în patru orașe din țară ( Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Pașcani, Tg. Neamț)

Foto:  mapn.ro.

Joi, 31 octombrie, reprezentanți ai Forețelor Aeriene Române vor veni și în județul Neamț. Activitățile de promovare vor avea loc în orașul Tg. Neamț, la Casa de Cultură, începând cu ora 11:00.


În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

Persoană de contact: maistru militar Bogdan Pantilimon, telefon: 0756 724 455.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. RELU spune

    Așa Și ce vor Pilota Viitorii. Piloți F A R. Forțe Aeriene. Romane ? Când la Noi Nu se mai Termină cu Jocurile. Politice și Amăgirile . Macar. SOIMI tip de Avion Daca mai Produceam , DA nici de alea Nu mai facem . IAR. 93 Pentru Noi NU e Bun ,in schimb Ptr vecinii Sârbi e OK . Nu e vorba de nici o Răutate , DA nici să ți Irosești niste ani din viața , crezând ,sperând la ceva. Utopic genul. Băiatului ăla de a Demisionat din POLICE , Gata să Saturat sa m ai fie Policeman Deși. se pune Întrebarea Oare de Ce Nu o fi Crezând. ce descria Colegu lui M Godina in cartea lui , macar Nu pierdea. Timp și niște bani , Taxe , deplasări. și altele , De care ACUM ii pare rau , băiatului asta de și a dat Demisia . Deci pentru posibili candidați Nu va Așteptați că va înaintează. la gradul de General de Flotilă ,ori că Ajungeți Comisari Chestori. la sfârșitul. Scolii , Academiei .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate