Jandarmii, sprijiniţi de cetăţeni, au prins trei tineri care au furat dintr-o farmacie

2

Sâmbătă, 30 iulie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmi, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza municipiului Piatra-Neamţ, a fost sesizat cu privire la o posibilă faptă de furt dintr-o farmacie de pe B-dul Decebal.

Jandarmi s-au deplasat în zona menţionată şi au constatat că fapta se confirmă.

La faţa locului au fost găsiţi doi tineri care au fost reţinuţi de către cetăţenii aflaţi pe trotuar iar cel de-al treilea a fost urmărit şi prins de către jandarmi la scurt timp de la săvârşirea faptei.

În urma discuţiilor purtate cu persoana vătămată, cu martorii de la faţa locului şi după primele verificări efectuate a rezultat faptul că un grup de 3 tineri minori din Piatra-Neamţ şi Roman, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, au pătruns în interiorul unei farmacii și au sustras suma de 260 lei.

Prejudiciul a fost recuperat, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ, fiind întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, acte ce au fost predate în vederea continuării cercetărilor.

sursa: IJJ Neamţ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Apostoia Iustina Si Dutzu spune

    Daca tot ati copiat articolul…sa stiti ca l-ati preluat gresit…

    1. Ziar Piatra Neamt spune

      Articolul nu este copiat. Este un comunicat oficial de la Jandarmeria Neamt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate