Jandarmii s-au alăturat campaniei de ecologizare ”Piatra Curată”

0

Astăzi 24 aprilie a.c., începând cu ora 08.30, 35 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ s-au alăturat celorlalţi participanţi la Campania de ecologizare „Piatra Curată”, iniţiată de către Primăria municipiului Piatra Neamţ.
Jandarmii au avut ca responsabilitate curăţarea dealului Cozla, de unde au adunat şi depozitat deşeurile aruncate în zona împădurită şi de pe marginea drumului care face legătura între Restaurantul „Colibele Haiducilor” şi Terasa „Belvedere”.
Nu este prima campanie de acest gen la care participă jandarmii nemţeni, ajutorul acestora fiind acordat în fiecare an campaniei de ecologizare a României, denumită sugestiv „LET’S DO IT, ROMÂNIA!”.
Prin participarea la această acţiune jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate