Jandarmii nemțeni, puși pe fapte – 101 sancțiuni aplicate în weekend

0

În acest weekend jandarmi nemțeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea acestora, verificarea modului de respectare a măsurilor de sănătate publică dispuse în această perioadă.

Cu toate că acțiunile din teren au avut un caracter preventiv, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la normele de conviețuire socială precum și nerespectarea măsurilor de protecție individuală, fiind aplicate un număr de 101 sancțiuni contravenționale, dintre care 23 de amenzi, în valoare de 10.400 lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate, peste 70 de jandarmi au acționat atât independent, cât și în cooperare cu polițiștii nemțeni, în zonele aglomerate din localitățile Piatra-Neamț, Roman, Târgu-Neamț, Bicaz.”, au transmis reprezentanții IJJ Neamț.

Reamintim că cetățenii pot sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară apelând la linia TelVerde – 0800800165.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate