Jandarmii din Neamt dau o mana de ajutor cetatenilor din zonele afectate de inundatii

0

10 jandarmi constituiţi din efectivele Secţiei de jandarmi Roman s-au alăturat aseară celor 15 jandarmi care se aflau deja în zona inundată pentru a acorda sprijin cetăţenilor din localitatea Tămăşeni unde digul a cedat, apa pătrunzând în localitate. Jandarmii au acţionat pentru salvarea şi evacuarea persoanelor surprinse de inundaţii, paza raioanelor evacuate şi a celor în care se face evacuarea populaţiei.

Este a patra zi în care jandarmii nemţeni acţionează (cei mai mulţi 50 în ziua de 29.06 , rămânând în zilele următoare câte 20) în zona localităţilor Doljeşti (Rotunda, Burueneşti), Tămăşeni, Ion Creangă, Roman (Cartierul Nicolae Bălcescu) la evacuarea persoanelor, ridicarea digurilor de protecţie, îndepărtarea neaveniţilor care încurcă măsurile luate de autorităţi, atenţionarea populaţiei şi menţinerea ordinii publice în zonele afectate de inundaţii.
Jandarmii vor rămâne în zona respectivă pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice dar şi pentru a interveni la solicitarea autorităţilor sau a cetăţenilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate