Jandarmii au prins persoane care incercau sa fure produse din magazine

Marţi 22 ianuarie, patrulele de jandarmerie, în timp ce executau acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în oraşul Piatra Neamţ, au fost sesizată de către reprezentanţii a două magazine din localitate, cu privire la faptul că un bărbat şi o femeie au încercat să sustragă mai multe produse alimentare, fără a plăti contravaloarea acestora.
În jurul orei 12.00, jandarmii au identificat-o pe Gianina C., de 34 de ani, din Piatra Neamţ. Femeia nu a scos din coş pentru a fi achitat produse cosmetice, a trecut de casa de marcat, fiind oprită la ieşirea din magazin. Când s-a verificat bonul fiscal, produsele cosmetice nu erau plătite.
În jurul orei 13.00 jandarmii l-au identificat pe Bogdan D., de 23 de ani, din Bîrlad, jud. Vaslui. Bărbatul a sustras din magazin două sticle cu conţinut alcoolic, pe care le-a ascuns în buzunarele interioare ale îmbrăcămintei. La achitarea celorlalte produse din coşul de cumpărături sticlele au căzut din buzunare şi s-au spart.
Celor doi jandarmii le-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de furt calificat, dosarele fiind înaintate la Poliţia mun. Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate