Jandarmii au intervenit intr-un scandal dintr-un bar

1

Miercuri 15 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, echipa de intervenţie a Detaşamentului de Jandarmi Mobil a fost solicitată la un bar situat pe str. Lt. Drăgescu, din municipiu Piatra Neamţ, unde avea loc un scandal în care erau implicaţi doi bărbaţi.
Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, i-au identificat pe cei doi, constatând că vinovat pentru producerea scandalului este Lucian N., de 42 de ani, din Piatra Neamţ, acesta, pe fondul consumului de alcool a avut o altercaţie cu un alt consumator, a scos din buzunar un cuţit şi l-a lovit în zona gâtului, iar la intervenţia celorlalţi consumatori din bar, conflictul a putut fi aplanat.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi port ilegal de obiecte special confecţionate pentru lovire sau tăiere, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Cine-a pus carciuma-n drum,ala n-a fost om ne bu un.
    Ala a fost om cu minte,cine bea in ea sa intre..
    Te duci,intri,comanzi un schnaps,comentezi ordinea de zi in politica sau monden si vine Bou’si-ti sare la gatlej,ca…..ai comentat si tu un pic si nu i-a convenit cornutului.
    Orice asemanare cu persoane in viata,este pur intamplatoare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate