Jandarmii au intervenit in cazul unui furt din magazin

2

Duminică 24 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în mun. Piatra Neamţ, a fost sesizată de către reprezentanţii unui magazin din localitate, cu privire la faptul că o tânără a încercat să sustragă produse alimentare şi de igienă personală, în valoare de aproximativ 150 lei.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este Ionela C., de 29 de ani, din mun. Piatra Neamţ. Aceasta a ascuns produsele alimentare în haine, după care a trecut de casa de marcat fără a achita contravaloarea acestora.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Baiatu’ ,te-a sfatuit dom’ doctor sa scrii pe net ca sa se rareasca crizele de dedublare ? Sau de defulare ? Uite ca te-ai vazut asa cum ai vrut, de-amu scrie si ceva lizibil. Ca totusi esti intr-un loc civilizat, nu la SMT.

  2. mickeyB spune

    Trebuia prinsa si omorita cu pietre cubice. Ah! Nu mai sint! Nu conteaza! Merge si cu pavele ca sint multe, nu-i asa?
    Saru’ mina , nenea…zic si eu asa…ca un simplu cetatean dublu ce sunt….doar si eu am o opinie, nu-i asa?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate