Jandarmii au împărțit cetățenilor măști de protecție, pliante și modele de declarații pe proprie răspundere

0

Jandarmii nemțeni continuă și în acest sfârșit de săptămână, acțiunile de informare a cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2.

Au fost vizate spațiile publice care, prin specificul lor, sunt considerate zone aglomerate: piețele agroalimentare, centrele comerciale și stațiile mijloacelor de transport în comun de pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Jandarmii au împărțit cetățenilor măști de protecție, pliante și modele de declarații pe proprie răspundere, însoțite de informații privind principalele măsuri impuse prin acte normative care trebuie respectate și recomandări privind respectarea măsurilor de protecție sanitară.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț.

Jandarmii nemțeni fac încă o dată apel către cetățeni să respecte regulile și recomandările făcute de autorități, pentru diminuarea efectelor acestei pandemii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate