Jandarmii au aplanat un conflict intre un barbat si o femeie

0

Miercuri 8 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în mun. Piatra Neamţ, pe strada Mărăţei, a fost solicitată pentru a interveni pentru aplanarea unui conflict între un bărbat şi o femeie.
Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, i-au identificat pe cei doi, constatând că vinovat pentru producerea scandalului este Vasile B., de 62 de ani, din Piatra Neamţ. Acesta, pe fondul unor neînţelegeri anterioare, a lovit-o pe femeie, Viorica C., de 59 de ani, cu pumnul de mai multe ori în zona feţei.
A fost anunţat Serviciul de Ambulanţă care s-a prezentat la faţa locului, unde a acordat primul ajutor persoanei agresate, după care a transportat-o la U.P.U. Neamţ pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite .
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de lovire, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate