Jandarmii au adus bucurie de sarbatori

0

Jandarmii nemţeni au hotărât să aducă un strop de bucurie în sufletele a două familii cu posibilităţi materiale foarte reduse. Pe timpul executării misiunilor jandarmii au văzut situaţia dificilă în care trăiesc aceste persoane, şi acum, fiecare ofiţer sau subofiţer a contribuit cu cât a putut, astfel ca de sărbători să putem aduce un sprijin acestora.
Datorita ajutorului acordat de jandarmi, ce s-a apropiat de suma de 1000 lei, familia Pintilie, din Roznov şi familia Dănilă, din Târgu Neamţ vor avea ce le trebuie pentru sărbătorile de iarna.
Familia Pintilie, alcătuită din cinci persoane, o mamă singură, fără loc de muncă, care are grijă de trei băieţei, de trei, şapte şi zece ani, şi o fetiţă de şase ani, a primit mai multe produse alimentare, dar şi multe jucării pentru cei mici.
La Humuleşti jandarmii au găsit două femeii în vârstă, de aproximativ 70 de ani, ce se ajutau reciproc. Doamna Dănilă a văzut că o altă consăteancă nu mai are unde locui, şi a luat-o să trăiască alături de ea.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate