Jandarmeria susţine „Let’s Do It, Romania”

0

Sâmbătă 25 septembrie a.c., peste treizeci de voluntari jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi judeţean Neamţ au participat la acţiunile de ecologizare care s-au desfăşurat în judeţul Neamţ în cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania.”
Jandarmii s-au alăturat voluntarilor acestui proiect şi au participat la curăţarea arealelor naturale din jurul Piatra Neamţ şi Durău.
Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.
“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii privind gestiunea deşeurilor, aplicarea legislaţiei de mediu şi gestiunea corectă a deşeurilor.

R.C.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate