Jandarmeria Neamt are un membru nou

0

Un ofiţer jandarm, absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, a fost repartizat pentru serviciu în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Tânărul ofiţer, Gămănuţ Marius, de 23 de ani, din Vânători, Neamţ,  având gradul de sublocotenent, a promovat examenul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în sesiunea iulie 2008. Pe întreaga perioadă de şcolarizare, el a asimilat cunoştinţele teoretice şi şi-a dezvoltat abilităţile practice necesare îndeplinirii în bune condiţii a misiunilor pe care le va îndeplini în cariera militară pe care a ales-o. La absolvirea instituţiei de învăţământ, el a fost repartizat pentru serviciu în unitatea de jandarmi pentru care a optat, respectiv cea din Neamţ, în funcţie de media obţinută. (9,07, ofiţerul fiind al cincilea dintre cei 50 de absolvenţi).

Sublocotenentul va lucra la Detaşamentul de Jandarmi Bicaz, conducând misiunile de pază şi protecţie instituţională din localităţile Bicaz şi Bicazu Ardelean.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate