Jandarmeria mulțumește nemțenilor pentru protestul civilizat, lipsit de incidente

0

Ieri, 2 februarie, a fost a doua zi de proteste pașnice la Neamț. Pietrenii au ieșit în fața Teatrului Tineretului în număr mare (circa 2000 persoane) și au mărșăluit strigând lozinci și purtând pancarte care vizau actualii guvernanți. În urma violențelor care au avut loc în București în noaptea dinspre 1 spre 2 februarie, se pare că s-a înțeles că actele distructive nu sunt o soluție pentru a se ieși din criză, motiv pentru care ieri, 2 februarie, în întreaga țară s-a protestat pașnic, iar în multe orașe manifestanții au oferit flori jandarmilor în semn de prețuire a activității lor de ordine și protecție. Protestele vor continua în mod autorizat în Piatra-Neamț și în zilele următoare. Fiind final de săptămână, se estimează că numărul manifestanților va crește.

„În contextul desfășurării în mod pașnic a unor manifestări publice pe raza municipiilor Piatra-Neamț și Roman, Jandarmeria Neamț le mulțumește tuturor persoanelor care au înțeles mesajul oamenilor legii și îi asigură, în continuare, că dreptul lor la libertatea de întrunire și dreptul la liberă exprimare vor fi protejate și în următoarele zile, cu respectarea normelor legale în vigoare. Respect pentru toți cei care s-au manifestat în spiritul legii și al ordinii: LEX & ORDO.”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Neamț.

protest

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate