Jandarmeria împădurește România – NEAMȚ (FOTO)

0
Foto – Jandarmeria Neamț

Ziua Jandarmeriei Naționale a adus noi provocări pentru salvatorii nemțeni. De ziua lor, aceștia au donat sânge pentru cei aflați la nevoie, iar astăzi au pus umărul la treabă, sărbătorind într-un mod deosebit.

„171 de stejari pentru România” am plantat astăzi, câte unul pentru fiecare an de la înființarea Jandarmeriei Române.

Numărul nu a fost ales întâmplător pentru că semnifică 171 de ani de existență, iar stejarul este simbolul durabilității și al continuității, frunzele acestuia regăsindu-se sub formă de embleme pe uniforma militară.

Campania „171 de stejari pentru România” s-a lansat la începutul acestei luni, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române și ne propunem ca în fiecare an, în luna aprilie, să împădurim România cu tot atâția stejari câți ani numără instituția noastră.

Mulțumim reprezentanților Direcției Silvice Neamț, respectiv Ocolului Silvic Gârcina, pentru că au răspuns inițiativei noastre și ne-au asigurat materialul săditor, logistica și asistența tehnică.”, transmit Jandarmii nemțeni într-o postare publică.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate