A IV-a ediție a spectacolului Trecea Fanfara Militară

0

poster casa de culturaAsociația Cultural Social Economică Christiana vă invită vineri 13 decembrie ora 18, la Casa de cultură din Piatra- Neamț, la cea de-a IV-a ediție a spectacolului Trecea Fanfara Militară, organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Piatra-Neamț, a Cercului Militar Piatra-Neamț și al Companiei de Investiții Urban S.A.
Evenimentul se află deja la cea de-a IV-a ediție, pentru prima dată a fost găzduit de Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, ulterior la cea de-a II- a și a III-a ediție fiind organizat la Casa de Cultură din Piatra Neamț.
Spre deosebire de celelalte evenimente anterioare, când spectacolul a fost prezentat de Fanfara Militară a Garnizoanei Iași, anul acesta activitatea va fi susținută de Fanfara Emanuel Elenescu de la Liceul de Artă Victor Brauner sub bagheta dirijorului Cataramă Teodor, la invitația Cercului Militar Piatra Neamț, condus de dl. Plutonier Adjutant Vânau Vasile .
Alte surprize artistice vor fi susținute de elevii de la Liceul de Artă Victor Brauner din Piatra Neamț, organizatorul, Asociația Cultural Social Economică Christiana, garantând un program deosebit.
Publicul nemțean este invitat să participe, intrarea fiind gratuită pentru toți locuitorii orașului.
Asociația Cultural Social Economică Christiana continuă seria de evenimente în cinstea sărbătorilor de iarnă cu spectacolul în LUMEA LUI MOȘ CRĂCIUN de la Mall Forum Center, lângă Piața Centrală, în ziua de joi , 19 decembrie 2013.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate