Iunie, o lună plină de realizări pentru compania nemțeană COMES SA

0

Și în luna iunie, compania nemțeană COMES SA a bifat o serie de realizări remarcabile în domeniul său de activitate.

Potrivit informațiilor diseminate în spațiul public, COMES SA a început furnizarea unui pachet de 16 utilaje petroliere dedicate proiectului OMV Petrobrazi: NEW SULPHUR ACID GAS TREATMENT. Acest proiect se află în faza de execuție, iar rafinăria construiește o nouă unitate de recuperare a sulfului la aceeași capacitate ca cea existentă.

Printre cele 16 utilaje petroliere produse de COMES S.A. se numără: reactoare, condensatoare, coloane, vase sub presiune, atât din oțel carbon cât și din oțel inox, cu masă brută între 10 – 25 tone.

Tot în luna iunie, COMES SA a încheiat producția unui separator cu elemente interioare de distribuție, ce filtrează amestecul de hidrogen și motorină pentru instalația diesel LK1 a celei mai mari rafinării de petrol din țările baltice, ORLEN Lietuvoje.


Detalii tehnice ale separatorului: 65 tone în greutate, 4 m înălțime totală, 8 m lungime, volum de 200 m³, grosime virolă 80 mm, oțel SA-516 gr. 70.
Durata fabricației: februarie – iunie 2024
Domeniul de aplicare al livrării: proiectare mecanică, achiziție de materiale, fabricație, control de calitate, probă hidraulică, certificare PED.

informează compania COMES SA

Nu a lipsit nici participarea COMES SA la un important eveniment de profil: ACHEMA 2024 – unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria de proces din Europa.

COMES S.A. nu putea rata acest eveniment. Întâlnirea partenerilor într-un singur loc. Am avut plăcerea de a găzdui delegații din întreaga lume. Am avut câteva conversații foarte productive și am făcut conexiuni interesante, de la industria chimică, la petrol, gaze, tratarea deșeurilor, purificarea aerului, engineering de proces.

Printre cei întâmpinați la standul COMES s-au numărat:
RO echipa Chimcomplex S.A. Borzesti, condusă de Dr Vuza Stefan, Președinte
🇪🇬 echipa Egyptian Refining Company, condusă de dul Hossam Saadany, Manager Achiziții
🇩🇪 echipa PSE Engineering, condusă de dul Markus Behrendt
🇩🇪 grupul Arvos SCHMIDTSCHE SCHACK , grupul JOHN ZINK HAMWORTHY COMBUSTION si mulți alții.
Vă mulțumim tuturor!

au mai precizat reprezentanții COMES SA

Sursa: COMES S.A.

***

COMES a apărut în 1977 sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului Chimic Savinesti, scopul său principal fiind furnizarea de echipamente și piese de schimb pentru uzină. În prezent, compania cu sediul în Săvinești, Neamț este recunoscută ca unul dintre cei mai mari producători de echipamente de transfer de căldură, vase sub presiune și piese de schimb pentru industria chimică, petrochimică, de petrol și gaze, nucleară și energetică, cu peste 45 de ani de experiență în producție și livrări în peste 30 de țări.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate